Vi som bor här är min man Joakim, döttrarna Klara 7 år, Meja 4 år och jag, Sofie. Vi bor i Bråne, Bofasterud som ligger strax utanför Karlstad. 

Jag är till vardags lärare på en mellanstadieskola och Joakim arbetar med ventiler och konstruktion. På fritiden är vi  hemma och fixar med något och håller på med djuren.

Vi har alltid haft katt men 2009 skaffade vi vår första Maine Coon. Jag började åka på en del utställningar och tyckte det var riktigt roligt. 2011 fick jag mitt stamnamn. Jag vill få fram rastypiska, friska katter med härligt lynne.

Vi hälsotestar våra katter för HCM (dna och scan) och ställer även ut några gånger per år. På utställningar träffar man många trevliga kattmänniskor och vackra katter. Det ger också bra möjligheter att uppdatera sig om Maine Coonen och man lär sig ständigt nya saker. Våra katter är främst familjemedlemmar och spenderar all tid med oss och våra barn.  

Jag är medlem i Värmlands Kattklubb (VÄK) som tillhör Sverak. Jag är även medlem i The Maine Club och Maine Coon Katten.

 

Har du frågor eller vill du besöka oss, får du gärna höra av dig.  Välkommen!

 

                         

Sofie Rönnqvist Karlsson

Bråne 315, 655 91 Karlstad

sofie_ronnqvist@hotmail.com

(+46)70 2994057

 

Picture        Picture